24-hodinový dispečing

Ochráňte svoje auto vďaka monitorovaciemu zariadeniu Trackimo

21. február 2019|Ing. Peter Sirotňák

Znepokojujú vás starosti o vašich blízkych alebo o váš majetok? Zamykáte svoje auto s nepríjemným pocitom, že ho možno vidíte naposledy? Zahoďte starosti za hlavu. Vďaka inovatívnemu GPS zariadeniu budete mať po dohľadom nielen vaše auto, ale všetko, čo potrebujete.

gps ochrana vozidiel

Pomôže vypátrať stratené veci či ľudí

Stratené auto, batožina alebo nebodaj dieťa, toto nechce zažiť nikto z nás. V takejto chvíli by sme si najradšej priali mať zázračné schopnosti a celú nepríjemnú situáciu okamžite vyriešiť. Možno ste si mysleli, že niečo také je možné iba vo filmoch, skutočnosť je našťastie iná.

Miniatúrne GPS zariadenie Trackimo poskytuje svoje služby kdekoľvek na svete prostredníctvom aplikácie v mobilnom telefóne alebo v počítači a pomôže vám tak vypátrať stratené veci či ľudí. Zariadenie je nezávislé na trvalom napájaní a má široké možnosti využitia. Umožňuje mať pod kontrolou rôzne veci a predmety, s vhodným príslušenstvom ho môžete využívať aj vo vlhkom či mrazivom počasí.

Trackimo jednoducho pripnete k osobe alebo predmetu, ktorý chcete mať pod kontrolou. Vďaka mobilnej aplikácii alebo cez webovú stránku získate okamžité informácie o tom, kde sa monitorovaný objekt nachádza a ktorým smerom sa v reálnom čase pohybuje.

Trackimo umožňuje monitorovať vozidlá a ich jazdnú dráhu, ba dokonca ich dokáže vypátrať v prípade krádeže. Pomôže vám sledovať aj vaše osobné veci, cennosti, batožinu, bicykel, motorku alebo domáce zvieratá. Dokáže vypátrať stratené deti, starých ľudí alebo ľudí s Alzheimerovou chorobou.

Prečo je Trackimo výhodné?

Monitorovacie zariadenie má celosvetové pokrytie, čo oceníte najmä pri cestách do zahraničia, ktoré často sprevádzajú nepríjemné situácie ako je krádež či strata majetku. Obsahuje aj tlačidlo SOS, ktoré vás okamžite varuje pred nebezpečenstvom, a to všetko v reálnom čase. Monitorované objekty môžete sledovať prostredníctvom aplikácie pre iOs aj pre Android.

Ak vaše zariadenie opustí nastavenú zónu, aplikácia vás na to okamžite upozorní. Môžete si vybrať, či chcete dostávať upozornenia nielen v aplikácii, ale aj cez e-mail alebo SMS. Dôležitou výhodou zariadenia Trackimo je aj dlhá životnosť batérie; v režime šetrenia batérie vám vydrží dokonca až jeden mesiac. Kompletná história cesty zariadenia je uchovávaná v pamäti až po dobu piatich rokov.

Balenie okrem samotného monitorovacieho zariadenia Trackimo obsahuje aj celosvetovú SIM kartu, nabíjací kábel Micro USB, sponu na opasok, batériu, kryt, magnetické pripevnenie, suché zipsy a tenké lanko. Vďaka kremíkovému krytu je Trackimo vodotesné.

Pomôžte svojim blízkym v tiesni, nájdite svoje stratené auto vďaka najmenšiemu, najľahšiemu a spoľahlivému prístroju Trackimo.