24-hodinový dispečing

Motorkárska sezóna je tu (avšak aj pre zlodejov)

31. máj 2019|Ing. Peter Sirotňák

Motocykle sa kradnú po celý rok. Teraz však nezačína iba sezóna jazdenia, ale aj sezóna obrovského nárastu v počte ich krádeží. Odcudzenie motocyklu trvá spravidla pár minút a štatisticky je preč zrovna vtedy, keď ho idete „vyvenčiť“. Motorku vám ukradnú spred práce, reštaurácie či v meste. Chcete sa ale aj naďalej báť a neustále rozmýšľať, kde je bezpečné parkovať?

kradez motorky

Možno si poviete – veď mám poistenie, parkujem bezpečne a podobne. Stojí vám ale za to, aby vám niekto ukradol vašu vášeň? Vaše hodiny strávené starostlivosťou o túto hračku? Sme presvedčení o tom, že určite nie, a preto sme dlho hľadali to správne a efektívne zabezpečenie motocyklov. 

Hľadali sme niečo viac, ako len mechanické zabezpečenie. Takáto forma zabezpečenia sa nám síce ukázala ako relevantná, avšak nie ako dostatočne účinná. Je pravdou, že zlodejom vďaka nej trvá trocha dlhšie, kým si poradia aj s tým najlepším zámkom či najpevnejšou reťazou, avšak stačí im tekutý dusík, ktorý nastriekajú na plochu a pomerne malou silou rozbijú akýkoľvek kov. Platí teda, že takýmto zabezpečením obmedzíte „príležitostných“ zlodejov, ktorí nie sú veľmi skúsení. 

Nám však nestačilo predĺžiť dobu krádeže. My sme potrebovali niečo podobné, ako pri zabezpečovaní vozidiel. Preto sme priniesli nový produkt na zabezpečenie motocyklov, ktorý je dostatočne malý na to, aby sme ho vedeli v motorke schovať, no zároveň je dostatočne spoľahlivý.

Samozrejme aj s naším zariadením sa môže stať, že vám motocykel odcudzia. Avšak s jedným veľkým rozdielom. Pri neoprávnenom pohybe vás bude kontaktovať dispečing Secaru. Nezistíte to teda keď už bude neskoro a navyše, váš motocykel dokážeme pomocou zabudovaného zariadenia dohľadať výjazdovými vozidlami – teda veľmi podobne ako to robíme už roky pri vozidlách. Takto zvýšite zabezpečenie svojho motocyklu o viac ako 90 %. A presne to je zároveň i naša spodná hranica úspešnosti dohľadávania.

Okrem toho vám zariadenie ponúka aj iné možnosti, ako napríklad sledovanie motocykla online či elektronickú knihu jázd

Neukončite motorkársku sezónu predčasne. Pozrite si náš produkt na zabezpečenie vášho motocykla