24-hodinový dispečing

Strácate veci? Spoľahnite sa na technológiu.

4. jún 2017|Ing. Peter Sirotňák

Časy kedy hľadáte svoju kľúče, telefón, či peňaženku môžu byť už minulosťou. Vďaka malému technologicky pokročilému prívesku, ktorý jednoducho pripevníte k predmetu nájdete svoje veci ihneď. Stačí zapnúť mobilnú aplikáciu a máte to. Skutočne jednoduché.

beenode_secar

Najpohodlnejšie je umiestnený na kľúčoch, ani si len nevšimnete, že ho tam máte. Jednoducho ho však upevníte na množstvo vecí. Svoje využitie si nájde taktiež na samotnej taške, v mincovej priehradke peňaženky, alebo na šnúrke pripevnenej o púzdro od okuliarov. Je len na vás, čo často hľadáte. 

 

Môžem s tým niekoho sledovať?

Ak beenode hodím niekomu do vrecka, môžem ho sledovať? Nie nemôžete. Jedine ak by ste ho chceli nájsť v nákupnom centre, alebo podobne. Beenode pomocou bluetooth technológie drží spojenie s telefónom. Pri strate dosahu zaznamená telefón poslednú polohu. Túto polohu potom zobrazí v telefóne. Znamená to, že zistíte poslednú polohu straty signálu.

 

Nájdem s tým potom moje kľúče?

Ak ste išli na prechádzku do lesa, no zistíte že ste stratili kľúče, ako vám to potom pomôže? Zapnete si mobilnú aplikáciu a zistíte, približnú polohu kde ste mohli kľúče stratiť. Vyberiete sa na miesto a keď tam budete, stlačíte tlačidlo, aby prívesok vydával akustické hlásenie a aby blikal. Takto jednoducho nájdete svoje stratené kľúče.

Prívesok je jednoduchý a veľmi účinný. Je možné spraviť si kombináciu príveskov na rôzne predmety. Môžete si ich jednoducho pomenovať v aplikácii, aby ste vedeli aký predmet chcete hľadať. Ak ho chcete vidieť zastavte sa u nás na Hattalovej v Bratislave. S radosťou vám ho predvedieme, ako to funguje.