24-hodinový dispečing

Motoalarmy pre vaše bezpečné výlety

24. marec 2017|Ing. Peter Sirotňák

Cestujete na výlet na vašom dvojkolesovom tátošovi? Ak vyznávate výlety do zahraničia na dlhé výlety, pri ktorých si užijete každý kilometer cesty, určite myslite na bezpečnosť. Nielen na tú priamo na ceste, ale aj po odparkovaní motocykla.

zabezpecenie pre motorku

Motorka zostane stáť na parkovisku a je jednoduchým cieľom pre zlodejov motoriek. Zlodejovi, alebo organizovanej skupine, ktorá sa špecializuje na motocykle trvá iba zlomok minúty a motorku už na parkovisku nenájdete. Nielen, že sa vám skomplikuje celý výlet, ale s veľkou pravdepodobnosťou ste o svoj poklad nadobro prišli.

Môžete mať perfektné poistenia, dobrý klientský servis s vybavovaním potrebných náležitostí pri odcudzení motorky. Aby ste sa nemuseli báť odporúčame dobré zabezpečenie motorky proti odcudzeniu.

Dnes už môžete mať zabezpečený motocykel presne tak, ako váš automobil. Teda skrytou montážou zariadenia priamo do motorky. Toto zariadenie zaznamenáva každý pohyb motorky a ukladá ho na server. Toto veľmi malé zariadenie pracuje na systéme GPS a GSM. V prípade, že sa motocykel nachádza v útrobách garáže a GPS zariadenie má veľmi slabý signál, vtedy nám pomôže práve GSM technológia, kedy vieme približne určiť polohu a motorku jednoducho dohľadať.

A čo rušičky?

Rušičky ovplyvňujú chod zariadenia. Ale z praxe máme veľmi dobré skúsenosti. Rušička niekedy stratí frekvenciu, vybije sa jej batéria a práve aj v malom zlomku sekundy získame správu zo zariadenia o polohe, rýchlosti a vieme s touto informáciou veľmi efektívne narábať a motocykel dohľadať.

Kniha jázd je veľmi príjemným bonusom zariadenia, ktoré je možné rozšíriť v rámci balíka. S touto verziou si aj vy veľmi rýchlo a jednoducho pozriete aktuálnu polohu motocykla.

Nestresujte sa, že by vám niekto mohol pokaziť výlet na motorke. Poriadne sa zabezpečte a užívajte si jazdu. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať. Zabezpečíme vaše auto, aj vašu motorku.