24-hodinový dispečing

Inteligentný hľadač kľúčov Beenode

22. február 2017|Ing. Peter Sirotňák

Stalo sa vám, že keď sa ponáhľate z domu, neviete nájsť svoju peňaženku, kľúče od auta alebo od bytu? V časovom strese je možné, že tieto veci ani nenájdete tak skoro. A práve, keď to najviac potrebujete.

hladac klucov

Uisťujeme vás, že sa to stáva každému. Stratiť tieto cennosti doma, je niekedy horšie, ako stratiť ich vonku. Aj keď aj to býva veľmi nepríjemné. Môže vás to stáť veľmi dôležité minúty, najmä keď sa ponáhľate na stretnutie či do divadla.

Určite ste už počuli o rôznych hľadačov kľúčov, ktoré vydávajú zvuk a vy ich tak rýchlejšie nájdete. Sú skutočne lacným a efektívnym riešením pre hľadanie predmetov. Predstavte si, však že by ste tieto predmety vedeli nájsť aj pri strate vonku s GPS polohou, alebo aby okrem zvuku signalizovali aj jasným LED svetlom. Užitočné nie?

Presne tieto vlastnosti má beenode. Malý, farebný, ľahký a pritom veľmi užitočný. Lepší prívesok na kľúče ste ešte nikdy nemali. To, že beenode nie je iba obyčajným hľadačom kľúčov, vás presvedčí ihneď mobilnou aplikáciou vyvinutou pre tento prívesok. V mobilnej aplikácii si ho viete kompletne nastaviť, dozviete sa stav batérie prívesku a najmä uvidíte polohu na mape.

Ako to vlastne funguje?
Celé to funguje na bluetooth pripojení s telefónom. Bluetooth dosiahne až 50 metrov v otvorenom priestore, čo je dostačujúca vzdialenosť, aby ste ho pomocou zvuku alebo LED svetla našli, či už doma, alebo stratený vonku.

Polohu na mape získate tým, že telefón automatický zaznamená odpojenie bluetooth a zaznačí polohu do mapy. Keď sa na túto polohu vrátite telefón sa spojí s prívesok a predmet už nájdete veľmi jednoducho.

Využitie nájde skutočne obrovské, či ide o aktovku, tašku, kabelku, peňaženku, rôzne kľúče a iné cennosti, ktoré sa radi vedia stratiť.

Ak máte záujem o beenode, kontaktujte nás. Prívesok stojí iba 18 eur a vie vám zachrániť oveľa vyššiu sumu. Ak chcete zistiť o tomto inteligentnom hľadači kľúčov viac, pozrite si ho v našich produktoch.