24-hodinový dispečing

Bezpečnostné rady do roku 2017

5. január 2017|Ing. Peter Sirotňák

S novým rokom prichádza množstvo predsavzatí, ktoré budú splnené, alebo sa aspoň o ne pokúsite. Určite by ste nemali zabúdať ani na bezpečnosť. A to či už myslíme na ochranu osôb, ochranu nehnuteľnosti, vozidiel, alebo firemného majetku.

zabezpecenie 2017

V prvom rade sa zamyslime, čo je pre vás najdôležitejšie. Čo chcete zabezpečiť. Čo môže byť ohrozené. 

Zabezpečenie rodiny

To najdôležitejšie čo v živote máme sú naši blízky. Kedy by sme mali zvýšiť pozornosť? Je to veľmi individuálne podľa vašich potrieb.

Dieťa - pre deti odporúčame dve možné zabezpečenia. Aby sa bezpečne dostavili do školy a aby ste mohli byť pokojní keď prídu domov. Prvým z nich je nastavenie priamo v zabezpečovacom systéme od domu, či bytu. Prakticky to vyzerá tak, že keď dieťa príde domov a odblokuje svojim kódom klávesnicu, príde vám SMS správa, že už je doma. Ďalšia forma je GPS tracker, ktorý môže mať dieťa v batohu. Je malý a kompaktný. Dá vám cez mobilnú aplikáciu vedieť v reálnom čase, kde sa nachádza. Nemusíte mať vôbec strach.

Senior - Pre seniorov ponúkame unikátny produkt. Panik tlačidlo, ktoré po zatlačení, alebo pri páde osoby vyšle núdzový poplach priamo vám do telefónu aj s polohou. Môžete tak ihneď privolať záchranné zložky, alebo ísť pomôcť osobe v núdzi. Tento produkt odporúčame pre chorých ľudí a pre ľudí, ktorým hrozí určité riziko zranenia, alebo ohrozenia života.

Keď sa bojíte o seba - Ak sa bojíte o seba, partnera, deti je možné si u nás objednať osobnú ochranu, prípadne aj s odvozom. Tento produkt využívajú ľudia idúci pre finančné prostriedky do banky, pri nebezpečných miestach a pod. Tento produkt poskytujeme našim klientom na mieru.

Zabezpečenie domu či bytu

Vieme, že toto môže byť už klišé, ale možno by ste boli prekvapený, koľko ľudí nemá zabezpečenú nehnuteľnosť a vykradli ich. Na Slovensku vlámanie do bytov, domov patrí ešte k veľmi obľúbeným. Môže vám pri tom vzniknúť veľmi vysoká škoda, pretože dnešný zlodeji, vám vedia byt vybieliť skutočne doslova.

Zabezpečiť nehnuteľnosť by sme odporúčali ľudom, ktorí doma majú nejaké cennosti, majetok, prípadne drahé zbierky. V dnešnej dobe zabezpečenie nie je natoľko drahé, koľko vám v konečnom dôsledku ušetrí pri zabránení vlámania. Aspoň minimálne zabezpečenie nehnuteľnosti je ideálnym riešením pre každého.

Zabezpečenie garáže

Za posledné dva roky sme zaznamenali, že garáž sa stáva vstupnou bránou na ukradnutie vozidla. Zlodejovi poskytuje dostatok súkromia a nenápadnosť. Ak je v garáži, vozidlo sa mu kradne oveľa jednoduchšie a má oveľa viac času.
Je dobré zvážiť zabezpečenie garáže, ako zlepšenie bezpečnosti pre vaše vozidlo. Taktiež častokrát poisťovne zaznamenávajú poistné udalosti na ukradnuté lyže, lyžiarky, bicykle, pneumatiky a iné hodnotné ceny, ktoré sú lákadlom pre zlodejov.

Zabezpečenie auta

Autá neustále držia prvú priečku v škodových udalostiach. Slováci tak o najväčšie peniaze prichádzajú krádežou vozidiel. Majitelia áut, ktoré sa kradnú častejšie, by určite nemali nechávať zabezpečenie na náhodu. Ak im nezabezpečené auto ukradnú je veľmi malá šanca, že sa im vráti. Naopak zabezpčené majú skutočne veľmi veľkú šancu, že sa dohľadajú. Poskytujeme rôzne variácie zabezpečenia a máme zabezpečenie, ktoré vás finančne nezaťaží a môže vám zachrániť auto.
V sezóne motoriek to platí taktiež. Motorky sa stali akýmsi trendom, preto od minulého roka ponúkame aj zabezpečenie motoriek a montujeme aj knihu jázd do motoriek.

Zabezpečenie firemných priestorov

Firemné priestory bývajú citlivé, či už hovoríme o pobočkách a predajniach kde sa nachádza finančný obnos, alebo spoločnosti, ktoré disponujú citlivými údajmi ako napríklad advokátske kancelárie a podobne.
Ak ste si nezabezpečili firemné pristory a už ste nad tým rozmýšlali, odporúčame vám inštaláciu elektronického zabezpečovacieho systému, ktorý rapidne zvýši bezpečnosť majetku a citlivých informácií. 

 

Špecifické služby

Vždy sme dávali dôraz na jedinečnosť našich klientov. Rozumiem tomu, že každý klient potrebuje niečo iné a na niečo iné dáva dôraz. Preto každému klientovy poskytujeme aj špecifické služby. 

Žiadna špecifická požiadavka nás neprekvapí a sme pripravený poskytnúť akékoľvek služby v oblasti bezpečnosti a ochrany. Či už ide o detektívne služby, služby preverovania, osobnej ochrany, odhalenie odpočúvania a množstvo iného.