24-hodinový dispečing

Desať výhod zabezpečeného vozidla

20. október 2016|Ing. Peter Sirotňák

Viete aké ma výhody mať zabezpečené vozidlo našou firmou? Je ich skutočne mnoho. Predstavujeme Vám tie najdôležitejšie.

zabezpecene vozidlo

1. Tretie zabezpečenie pre poisťovňu

Určite ste sa už stretli a to najmä pri drahších vozidlách keď si poisťovňa vyžadovala tretie zabezpečenie. Naše zabezpečovacie produkty sĺňajú túto položku a častokrát dostanete aj nejkú výhodu pri zabezpečení radiolokačným alebo satelitným zariadením.
Taktiež Vám vydokladujeme k poistnej udalosti správu o dohľadávaní vozidla, správu o funkčnosti zabezpečenia v čase odcudzenia ak sa vozidlo nedohľadá.

2. Aktuálny prehľad o svojom vozidle cez CAN

Ak sa vo Vašom vozidle nachádza CAN alebo si ho dáte domontovať máte tak jedinečnú možnosť cez mobilnú aplikáciu zistiť v akom stave sa nachádza Vaše vozidlo. Už nemusíte rozmýšlať, či ste vozidlo správne uzamkli, či nemáte otvorené nejaké dvere alebo či Vás alarm spustil zvukovú signalizáciu. Všetko toto sa dozviete v mobilnej aplikácii.

3. Zabezpečenie je prenosné do nového vozidla

Ak si kúpite nové vozidlo nemusíte si dať od nás aj nový systém. Jednoducho si dáte zo svojho starého vozdila demontovať Vaše zariadenie, ktoré uschováme. Keď prídete s novým vozidlom namontujeme Vám toto zariadenie do nového vozidla.

4. Menšia pravdepodobnosť odcudzenia

Áno je to tak. Štatistiky jednodznačne ukazujú, že je až 4 krát menšia šanca, že Vám odcudzia vozidlo so zabezpečovacím systémom. Zlodeji áut si svoju prácu uľahčujú a radšej sa zamerajú na nezabezpečené vozidlá. Majú tak oni väčšiu pravdepodobnosť, že ich polícia nevypátra.

5. Rýchlejšia pomoc v prípade nehody

Ponúkame možnosť namontovania jedinečného modulu, ktorý vyšle signál na dispečing v prípade nehody. Je možné, že ak sa stane vážna dopravná nehoda v nočných hodinách, kadiaľ chodí málo áut, príchod záchranných zložiek je skutočne príliž veľký. Takto pri nehode vozidla vieme zmobilizovať záchranné zložky ihneď, bezprostredne po nehode. 

6. SOS panik tlačidlo pre okamžitú pomoc

Panik tlačidlo je taktiež jedinečný modul vo vašom vozidle. V kabíne je umiestnené malé tlačidlo, ktoré po zatlačení prepojí šoféra ihneď na dispečing. Viete si tak zavolať zdravotnú pomoc, alebo políciu priamo cez nás a to zatlačením jedného tlačidla.

7. Nonstop pomoc na cestách a riešenie Vášho problému

Máte nejaký problém? Dostali ste defekt a neviete si ho vymeniť? Pokazilo sa Vám vozidlo. Zavolajte na náš dispečing a s ochotou našim klientom poskytneme potrebnú pomoc, kontakty, prípadne službu nad rámec.

8. Spolupráca s políciou nie len na Slovensku

Naše dlhoročné skúsenosti s políciou nás naučili ako čo najrýchlejšie a najefektívnejšie vyriešiť Vaše problémy, či už Vám odcudzili vozidlo alebo aj v iných prípadoch.

9. Odpočinok aj na dovolenke

Ako člen medzinárodnej skupiny Eurowatch, Vám náš medzinárodný partner pomôže s dohľadaním vozidla a riešením nepríjemných situacií. Na medzinárodnej úrovni poskytujeme pomoc aj keď ste sa stali obeťou krádeže, napadnutia a pod.

10. Dohľadanie odcudzeného vozidla

Je našou najväčšou devízou. Vozidlá nie len zabezpečujeme proti odcudzeniu, ale našimi vlastnými výjazdovými jednotkami ich aj dohľadávame. Naša úspešnosť presahuje 90%. Je teda veľká šanca, že sa Vám vozidlo vráti.