24-hodinový dispečing

Máte doma staré zabezpečovacie zariadenie? Budete potrebovať revíziu.

15. október 2016|Ing. Peter Sirotňák

Množstvo ľudí ma doma staré, alebo nefunkčné zabezpečovacie zariadenie. Zapadá prachom a iba vám “špatí” domov. Možno by ste si ani len nemysleli, že zariadenie potrebuje iba odbornú technickú prehliadku. Po nevykonávaní pravidelných revízií zabezpečovacieho systému, nie je vaše zariadenie ešte úplne nefunkčné.

stary jablotron

Z našej praxe máme skúsenosti, že sa nám ozval klient, ktorý chcel namontovať zabezpečovací systém. Pri technickej obhliadke sme mnoho krát prišli na to, že zabezpečovacie zariadenie sa na mieste nachádzalo, ale nebolo v prevádzke. Ak išlo o vhodné zariadenie, klientom sme navrhli spraviť technickú prehliadku starého zabezpečenia, jeho zfunkčenie a prípadné doplnenie niektorých prvkov.

Klient mal teda plne funkčné zariadenie, ktoré bolo technicky skontrolované. V prípade potreby doplnené napríklad o panik tlačidlo. Klient takto ušetril až stovky eur.

Pri pravidelnej kontrole, sa ale eliminujú chyby, ktoré by mohli viesť k poruchovosti zariadenia, vymieňajú sa batérie, kontroluje sa napätie, je skontrolovaná funkčnosť každého jedného prvku a aj ústredne. Pri nefunkčnosti zariadenia sa dá často vymeniť iba jeden kus tkéhoto setu.

Samozrejme sa môže stať, že starý zabezpečovací systém je veľmi zastaralý, alebo sa nedá opraviť. Vtedy vieme ponúknuť alternatívne riešenie, v prípade káblového riešenia je výhoda natiahnutých káblov. V tomto prípade vieme poskytnúť lacnejšiu / optimálnu / alebo prémiovú verziu zabezpečenia. V každej verzii poskytujeme riešenie, ktoré spoľahlivo ochráni Váš majetok a Vaše zdravie.

Ak máte doma staré zabezpečovacie zariadenie a chceli by ste, aby sme sppravili revíziu, výmenu, alebo nové riešenie kontaktujte nás.