24-hodinový dispečing

Odporúčané zabezpečovacie systémy pre domy a byty

26. júl 2016|Ing. Peter Sirotňák
alarmove zabezpecenie

Na našom trhu je množstvo typov a značiek zabezpečovacích zariadení. Existujú drôtové, bezdrôtové zariadenia, zariadenia s vysielaním rádio signálu, GSM signálu, alebo dokonca komunikujú pomocou wifi siete pripojenej vo Vašej domácnosti. Samozrejme ďalším faktorom je aj cena zariadenia, ktorá pri výbere toho pravého zariadenia hrá významnú úlohu. 

Dôležité je však nájsť zariadenie, ktoré bude za výhodnú cenu a bude mať aj dostačujúcu kvalitu. Dostačujúca kvalita je závislá na zabezpečenom objekte. Je iné zabezpečiť si drahú luxusnú vilu na Bratislavskom predmestí a iné je zabezpečiť si garáž v menšej obci. Pre každého, preto existuje akési optimálne riešenie.

Najlepšou formou akou zistiť, aké zariadenie je pre Vás je ideálne nechať si urobiť obhliadku domu či bytu. My túto službu poskytujeme bezplatne ak si u nás zakúpite zabezpečovacie zariadenie. Náš technik, ktorý ma dlhoročné skúsenosti Vám vypracuje dve verzie zabezpečenia. Jedna verzia je vždy optimálna, ktorá je 100% spoľahlivá a plne optimalizovaná pre Vašu nehnuteľnosť na ochránenie Vášho domova a druhá verzia je spravidla lacnejšia a je základnejšia. Pri tejto lacnejšej verzii sú zabezpečené najhlavnejšie možnosti vniknutia a je určená pre tých, ktorý si nemôžu dovoliť zabezpečiť svoj domov sofistikovanejšie. Neznamená to však, že je to horšia cesta a Váš dom nebude zabezpečený. Je v jeho záujme aby Váš dom bol v každom prípade ochránený.

Ponúkame veľké množstvo značiek alarmov. Na základe našich skúseností preferujeme značku Jablotron a pri jednoduchších riešeniach alebo v prípade vlastnej montáže značku Smanos. Smanos je jednoduchý aj na vlastnú montáž. Samozrejme aj k tomuto produktu poskytujeme montáž. Záleží iba na Vašich sympatiách, pre ktorú značku sa rozhodnete.

V rámci predaja robíme aj odbornú montáž drôtových a bezdrôtových zariadení. Každý systém, či už drôtový alebo bezdrôtový ma svoje pre a proti. Drôtový systém má výhodu v tom, že v snímačoch nemusíte mať žiadne batérie, ktoré treba vymieňať. V prípade, že sa batéria vybije, môže sa vyskytnúť falošný poplach. To však nebýva často, nakoľko vykonávame pravidelné servisné prehliadky a meníme všetky batérie. Výhodou bezdrôtového zariadenia je, že nemusíte mať v stene žiadne káble a v prípade aj keď budete dispozične meniť Váš domov, dá sa jednoducho tento prvok presunúť. Nedovolili by sme si neodporúčať ani jeden z nich. Závisí to od toho aké máte plány do budúcna a či chcete robiť väčší zásah.

Samostatné zabezpečenie je vykonávané servisným technikom na vopred dohodnutej ponuke. V rámci obhliadky sa s Vami dohodnú všetky prvky, ktoré chcete mať a odporučia sa Vám, ktoré by ste mali mať. V rámci zabezpečovacej techniky existuje množstvo prvkov, či už sú to magnetické detektory na dvere, pohybové PIR senzory, detektory rozbitia skla, panik tlačidlo v prípade núdze a podobne.

Ak si zakúpite u nás alarm, dostanete aj špeciálnu ponuku v rámci bezpečnostných služieb, ktoré sú cenovo dostupné. Výhodou tejto služby je, že ak budete na dovolenke, v kine, kdekoľvek preverujeme našou zásahovou jednotkou každý jeden poplach, ktorý nebol odvolaný. Samozrejme negarantujeme, že sa Vám do domu nevlámu. Vieme Vám však zaručiť, že takáto škoda bude oveľa nižšia. Rýchly zásah znamená, že potencionálny zlodej Vám nestihne „vybieliť byt“ alebo spraviť veľkú škodu, prípadne môže byť zadržaný priamo pri čine.

Nečakajte kým bude neskoro. Zabezpečte sa a užívajte si.