24-hodinový dispečing

Cúvacie senzory – Váš každodenný pomocník

14. júl 2016|Ing. Peter Sirotňák

Parkovacie senzory sa stali veľmi komfortným spoločníkom pri parkovaní vozidiel. Poskytujú Vám dokonalý prehľad o vzdialenosti pri cúvaní. Pri malých miestach nemusíte vystupovať, alebo dokonale poznať svoje vozidlo. Poskytnú Vám akustické a vizuálne upozornenie o vzdialenosti.

Nie v každom vozidle sú vo výbave cúvacie senzory. Či už Vám stačia zadné, alebo vo Vašom komforte by nemali chýbať aj predné senzory je možnosť si ich domontovať. Senzory sa dajú namontovať do rôznych typov vozidiel.
Takto si môžete vychutnať pohodlie a komfort, ktorý ste doteraz nemali.

V čom je ich výhoda?
Výhoda cúvacích senzorov nie je len skvelým pomocníkom pri parkovaní. Senzory môžu zachrániť pred nárazom do predmetu, ktorý ste si nevšimli, prípadne ste si ho nemali ako všimnúť. Zachránia Vám tak vozidlo pred nárazom. Ďalšou, azda tou najväčšou výhodou je, že môžu zachrániť zdravie človeka a Vám veľké nepríjemnosti. V prípade, že dieťa Vám vbehne do cúvacej dráhy, budete ihneď upozornený a budete mať dostatok času na zastavenie.

Existuje mnoho prípadov, kedy cúvacie senzory zachránili ľudí v takejto situácii.

Ak si myslíte, že si tento luxus nemôžete dovoliť budete prekvapený. U nás si môžete cúvacie senzory dať namontovať už od 180€ aj s montážou. Ak máte záujem neváhajte nás kontaktovať.