24-hodinový dispečing

Domové alarmy vám pomôžu oddýchnuť si na dovolenke bez stresu

7. jún 2016|Ing. Peter Sirotňák

Chystáte sa na letnú dovolenku? Popri všetkom strese či ste nič nezabudli, nezabúdajte na to ako je zabezpečený Váš dom, či byt. V období letných dovoleniek vysoko narastá riziko vlámania a vykrádania domov. Nedajte šancu zlodejom a buďte o krok vpred.

Zabezpecenie na dovolenke

Už dnes máme krásne počasie, ktoré nás vyťahuje von z našich domovov. Avšak zlodeji v toto obdobie neležia na pláži a nekúpu sa. Striehnu na váš majetok. Podľa dostupných štatistík ministerstva vnútra v tomto období počet krádeží stúpa až o 150%. Zlodeji sa zameriavajú väčšinou na nezabezpečené nehnuteľnosti, ktoré sú ľahko dostupné. Nerobí im problém vykradnúť nehnuteľnosť za bieleho dňa v rušnej a ani pokojnej oblasti.

Myslite na to nech vás nečaká nemilé prekvapenie

Množstvo dovolenkárov sa vráti, plný energie. Doma ich však čaká spúšť. Odcudzené šperky, peniaze, oblečenia, vozidlá a všetko hodnotné. Pamätajte na to, že zlodej tuší čo máte doma, v pivnici alebo v garáži. Idú po veciach, ktoré sa dajú ľahko speňažiť ako pneumatiky, bicykle, lyže a pod. Tieto veci bývajú veľmi drahé na to aby ste to riskovali. Je dôležité myslieť na to ešte pred tým ako sa niečo stane.

Potrebujete zabezpečenie iba počas dovolenky?

Pre našu spoločnosť to nie je najmenší problém. Ako jediný poskytujeme službu prenájmu zabezpečovacieho zariadenia. To si môžete objednať počas vášho pobytu na dovolenku. Ak sa vám zariadenie osvedčí, môžete si ho kúpiť. Nemusíte sa báť, že vám po zariadení zostanú diery v stene. Zariadenia sú bezdrôtové a ich odinštalovanie nebude znamenať žiadny zásah pre váš domov. Poskytujeme aj možnosť vzdialeného dohľadu. Pomocou kamery si budete môcť pozrieť čo sa deje u vás doma z vášho smartfónu.

Minulý rok sme zachránili nie len vozidlo

Minulý rok mal náš klient veľké šťastie. Aj keď nemal zabezpečený objekt. Zlodeji sa mu vlámali do garáže, kde mu odcudzili drahé SUV, ktoré bolo zabezpečené. Vozidlo im poskytlo ešte dostatok miesta pre všetky cennosti, ktoré sa nachádzali v garáži. Na dispečing sme prijali alarm z vozidla. Po preverení poplachu sme zistili, že sa nachádza na dovolenke a jeho vozidlo niekto odcudzil. Podarilo sa nám vypátrať odcudzené vozidlo a všetky veci, ktoré boli ukradnuté zlodejom. Mal veľké šťastie, že mu ukradli aj vozidlo. Bez jeho krádeže by pravdepodobne zlodeja nevypátrali. Od tohoto času si dal zabezpečiť aj celý objekt.

Nečakajte kým bude neskoro. Zabezpečte sa ešte pred letnou dovolenkou. Či už na trvalo alebo vo forme dočasného prenájmu. Vy môžete pokojne oddychovať a my sa postaráme aby váš majetok bol v bezpečí.