24-hodinový dispečing

GPS sledovanie vozidiel a osôb - aké máme možnosti?

1. jún 2016|Ing. Peter Sirotňák

GPS sledovanie alebo monitoring sa neustále čoraz viac stáva súčasťou nášho života. Vďaka modernej technológií sad á poloha vozidla alebo osoby určiť s presnosťou na metre. Našli sme jeho pozitívne vlastnosti ,ktoré vám nie len uľahčia život ale váš život sa stane bezpečnejším.

sledovanie

Monitorovanie vozidiel je realizované pomocou GPS, ktoré obsahuje komunikátor. Toto zariadenie funguje ako klasický GPS prijímač. Zariadenie si načíta satelity, ktoré zachytí a vypočíta polohu zariadenia. Táto poloha je pomocou GSM siete prenesená na zabezpečený server, kde sat áto poloha ukladá. GPS pre osoby, funguje na rovnakom princípe. Má však niektoré funkcie navyše. Ako napríklad, poslať núdzovú správu s prosbou o pomoc, priestor na textovú správu a podobne.

Mať prehľad o svojom vozidle alebo o deťoch je niečo čo skutočne oceníte. Môžete sa tak bez stresu pozrieť, či máte vozidlo na svojom mieste alebo či deti prišli v poriadku domov. V súčasnej dobe, kedy sa ukradne denne v priemere až šesť motorových vozidiel a únosy alebo podozrenia na únos nás informujú média častom, zvýši bezpečnosť Vašej rodiny a majetku.

Na všetky služby poskytujeme stopercentnú ochranu Vášho súkromia. Je pre nás dôležité aby ste sa cítili bezpečne, ale taktiež zachovávame Vaše súkromie Vaším. Preto rozlyšujeme skutočné nebezpečenstvo a neposkytujeme informácie tretím osobám prípadne rodiným členom ak je žiadosť o polohu neopodstatnená. V praxi to znamená, že ak niekto žiada polohu Vášho vozidla povieme ju na žiadosť iba Vám.

V prípade núdze. Naše GPS monitorovacie zariadenie si objednal klient, ktorý mal choré dieťa, ale nevedel o tom. Umiestnil mu toto zariadenie do školského batohu. Ako sa dieťa vracalo zo školy domov už neprišlo. Nikto nevedel čo sa stalo, dieťa išlo zo školy a nikto ho od vtedy nevidel. Majiteľ už aj zabudol, že toto zariadenie tam umiestnil no našťastie si spomenul. Privolal nás na pomoc a spoločne sme dieťa našli. Ležalo opodiaľ na tráve ale z prístupovej cesty ho nebolo vidieť. Dieťa bolo prevezené do nemocnice, kde mu zachránili život. Vďaka sledovaciemu zariadeniu sa podarilo dieťa nájsť včas. GPS tracker pre monitoring osôb je veľmi jednoduchý na ovládanie a zvládne ho skutočne každý.


Ďalším prípadom je množstvo dohľadaných vozidiel, ktoré boli odcudzené. Dohľadanie odcudzeného vozidla sa už pre nás stala rutinou. Naše dlhoročné skúsenosti nás predurčujú spraviť všetky potrebné úkony na to aby bolo vozidlo dohľadané a vrátené majiteľovi. Naša úspešnosť siaha až na 92% dohľadania vozidiel, ktoré boli name zabezpečené. Zariadenie v kombinácii s rádiolokačným zariadením je v súčasnej dobe najspoľahlivejším riešením zabezpečenia vozidla.

Nečakajte kým bude neskoro. Kým Vám ukradnú auto, alebo sa stane niečo Vašej rodine. Objednajte si naše služby v predstihu, aby ste na prípadne nepríjemnosti boli pripravený. My spravíme všetko pre to, aby ste sa nie len cítili v bezpečí ale aby ste v bezpečí skutočne boli.